O nama

Istorijat

Dušanovački cvet” je restoran u najboljim godinama. Trideset četiri godine sijamo jakim sjajem na ugostiteljskoj mapi Beograda. Starijim Beograđanima poznat kao restoran “Kod Spase”, mlađima kao “Dušanovački cvet” idealno je mesto kako za druženje sa prijateljima, tako i za poslovne ljude, ali i čitave porodice.Svoje najlepše trenutke, uz odličnu hranu i neodoljiv zvuk tamburaša, upravo na ovom mestu slave bračni parovi, mladenci, porodice. Posebna atmosfera našeg restorana decenijama unazad privlači umetničke duše i boeme.


PRIJATNI I OPUŠTENI TRENUCI KOD NAS SU ZAGARANTOVANI!

Restoran

Raznovrstan meni sa preko 20 kuvanih jela, pravi je magnet za naše goste. Vrhunski specijaliteti sa roštilja, neodoljivo pečenje sa ražnja i pod sačem samo su deo našeg bogatog jelovnika.

Uz dobro jelo i servirani hleb mora biti najbolji, a najbolji je kad je domaći, kao što je to slučaj kod nas. Pravi izbor u našoj bogatoj ponudi sjajnih vina učiniće svaku vašu proslavu nezaboravnom, a vegetarijanci će se oduševiti našim jelovnikom. Prijatan ambijent, odlična hrana, pripremljena na tradicionalan način i sjajna usluga su kvaliteti koji se u ovom restoranu neguju od prvog dana.


TRADICIONALNA KUHINJA, TRADICIONALNO BOGATE PORCIJE!

Ketering

Nudimo vam kompletnu pomoć oko organizacije proslava, rođendana, manifestacija!

Za vašu proslavu možemo pripremiti kompletan meni, hranu i piće! Nudimo vam mogućnost organzacije ove usluge i na lokacijama po vašem izboru!


NAJKVALITETNIJI KETERING U BEOGRADU!

U BOEMSKOJ ATMOSFERI IMAĆETE PROSLAVU ZA PAMĆENJE!

Proslave

Ukoliko planirate proslavu, naš restoran je idealno mesto za vas!

Izuzetno prijatan ambijent, sa šarmantnom baštom koja oduzima dah i uz fantastičnu uslugu dobićete proslavu iz snova.

Na raspolaganju su vam 120 mesta u bašti, kao i 90 mesta u prizemlju uz 60 mesta na spratu!

Intimna atmosfera našeg restorana savršena je za poslovne ručkove, sastanke...

Mi mislimo na svaki detalj!

Zbog toga svaki gost koji u “Dušanovački cvet” prvi put dođe, postane naš stalni gost. Iz “Dušanovačkog cveta” svi odlaze nasmejani, i sa planom da se ovde ponovo vrate. Tako je bilo pre trideset i četiri godine kada smo vrata ovog restorana otvorili za naše prve goste, a tako je i danas.

Dušanovački cvet: